Galéria

A Nagyidai cigányok tánckomédiával köszöntöttük Arany János szülővárosát.

 

A nagyszalontai szabadtéri színpad teltházas előadását a helyi  Arany János Művelődési Egyesület, a Megyei Tanács és a Nagyszalontai Önkormányzat támogatásával mutattuk be. Az előadás immár szerves része az ExperiDance Táncakadémia tanulóinak 3 jelenete, mely ismét sikert aratott gyermek és szülő, és persze a nézők elégedettségére. Az előadás előtt akadémistáink az Arany János Emlékmúzeumban is jártak és egy rövid bemutatkozó erejéig is itt sikert arathattak a megjelent közönség előtt.

 

A Nagyidai cigányok és a Táncakadémia fellépéssorozata tovább folytatódik, a RaM COLOSSEUM színpada mellett egyre több várostól érkezik felkérés e nemcsak történetében, de szereplőiben is egyedi előadásra.

Esemény képei

A Táncakadémián 10-14 éves fiúk és lányok tanulhatnak neves mesterektől, magas szakmai színvonalon. Sőt, 16 éves koruktól akár a Társulat tagjaként hazai és nemzetközi produkciókban is felléphetnek, és hivatásos táncosokká válhatnak.

Esemény képei

Próbaóra

  • Thu 07

Ha még csak tájékozódsz, akkor ajánlunk neked egy teljesen szabad és kötetlen lehetoséget. Jelentkezz kollégáinknál az alábbi egyszeru urlap kitöltésével egy próbaórára. Itt a saját szemeddel nézheted meg, milyen egy óra nálunk. Megismerheted oktatóinkat, tanóráink hangulatát és természetesen minket is.

Bemutatjuk neked az épületet, mert mi azt is fontosnak tartjuk, hogy nemcsak jól felszerelt legyenek termeink, de hangulatosak és kellemesek is.

Esemény képei