ExperiDance | Blog | Növendékeink fáradhatatlanok, a cél Nyíradony!

Növendékeink fáradhatatlanok, a cél Nyíradony!

Kicsiknek és nagyoknak egyaránt életreszóló élményben lesz részük


Az ExperiDance Production repertoárjában az Ezeregyév Generációk az az előadás, melyben megtekinthetők a régi és új táncművészek. A nagyszabású előadásban az egykori és jelenlegi táncosok váltják egymást a legfőbb szerepekben, megidézve ezzel a Tánctársulat legszebb korszakait, élménygazdag pillanatait.

A nyíradonyi előadás kivételesnek ígérkezik, mert először lépnek fel növendékeink az Ezeregyév Generációk előadásban, megismerve az ExperiDance-élményt, amikor is Román Sándorral lehetnek egy színpadon. Az indulás óta rengeteg ifjú jelentkező érkezett az Akadémiára, akik mára olyan magas szintű táncképességeket szereztek, hogy bátran állhatnak a színpadra, és ezt bátran meg is teszik.

Mindez nemcsak a gyerekeknek, de az Akadémiának is különleges pillanat, amit nagy várakozás kísér. A növendékek nagyon elhivatottak és lelkesek, sokuk osztálykirándulást, egyéb családi programot félre téve jár rendszeresen a próbákra a sikeres fellépés érdekében, ami ezúttal Nyíradonyban lesz, október 13-án.